0

За нас

eSky е компания, която се занимава с пътувания от години. Нашата мисия е не просто да осъществяваме безпроблемно всяко пътуване, но и да бъдем негови вдъхновители, да станем част от неговите емоции и споделени спомени.

Вярваме, че всеки носи в себе си част от детското желание непрекъснато да открива и опознава нови неща. Учим се в продължение на целия си живот – опознаваме нови хора, култури, вкусове, аромати, звуци. eSky е създаден, за да помогне на всеки да събуди тази страст в себе си и да превърне всяко пътуване в истинско удоволствие.

Светът ни очарова непрекъснато и затова не можем да спрем да говорим за него. Когато посещаваме вълнуващи места, споделяме с теб интересни истории, факти, снимки, клипове. Надяваме се, че този блог ще бъде за теб пръв приятел, съветник и вдъхновител в откриването на нови светове!

5 коментара

 • Violeta Petrova

  Здравейте! Опитах се да открия резервацията си JTFM7Q за 20.07.2017 г. в сайта на Ryanair,но не го намира,а скоро ще трябва да се регистрирам online,моля кажете ми какво трябва да направя.

 • neda delplace

  zdraveita poluchich email da napravia cheking ot 22 MAI NO PO TELEPHONA MI OTGOVORICHA TCHE NE ENEOBCHODIMO PICHETE MI DALI BEZPLATNO MOGA DA GO NAPRAVIA NA AEROGARA SOFIA

 • Ванина Хаджиева

  Здравейте, ако сте разговаряли с центъра за обслужване на клиенти на eSky и от там наш консултант Ви е казал, че можете да получите бордната си карта безплатно на летището, значи не е нужно са се прави предварително. 🙂

 • Анета

  Здравейте, как да разбера преди да купя билета дали багажа се чекира до крайна дестинация. Интересува ме тъй като връзката е само 2 часа и ако не се чекира ми се струва малко време

 • Ванина Хаджиева

  Здравейте. Ако нямате смяна на летище и са закупени просто полети с прекачване, следва багажът да се чекира до крайна точка. Разбира се, за по-голяма сигурност, моля да се свържете с контактния център, за да погледнат конкретната резервация.

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *