0

Ryanair с 10 нови дестинации от България

Ирландската авиокомпания Ryanair обяви страхотната новина, че открива своя постоянна база в Бургас . Компанията е инвестирала 100 милиона долара, като е закупила и един Боинг 737.

Десет дестинации от Бургас

От март 2018г. Ryanair ще обслужва 10 нови маршрута, които ще свързват Бургас с Милано, Тел Авив, Рига, Братислава, Мюнхен, Франкфурт, Дюселдорф, Варшава, Краков и Жешов. Полетите до и от Мюнхен и Милано ще се обслужват целогодишно, два пъти седмично, а останалите ще се се изпълняват от март до есента.

От компанията очакват новите маршрути да обслужват над 250 000 клиенти годишно. Това определено ще се отрази на туристическия сезон в България, който ще има възможност да посреща повече туристи за по-дълъг период.

Авиокомпанията съобщи, че първите самолетни билети за техните полети от Бургас могат да бъдат закупени в близките дни, а още по-хубавата новина са техните цени, започващи от 15 евро.

Нов маршрут и от София

По информация от сайта на летище Бургас се очаква авиокомпанията да стартира и нов маршрут от София до Пафос и обратно, като планът е да се изпълнява 3 пъти седмично.