0

Кой иска да обикаля света и да получава 2200$ месечно

Обичаш да пътуваш, да посещаваш нови места и това те зарежда със свежи сили, с които да се върнеш на работното място, за да изкараш пари за следващото си пътешествие? А какво ще кажеш да обикаляш света, да покоряваш нови и непознати места, да се сблъскваш с различни преживявания, да летиш от град на град, да спиш в хубави хотели, да правиш уникални снимки, а накрая…и да ти платят за това?

Да! Надали има някой, който не би харесал тази работа!

Ето и за какво говорим.

Ski Week и Yacht Week търсят 2 много пъстри и любознателни личности, които за година да обикалят света, да посещават различни събития и да заснемат всичко по пътя си. В замяна, освен самолетните билети, хотелското настаняване и разбира се, незабравимите спомени, ще получават и месечна заплата в размер на 2200 долара…

Обиколи света

Двамата избрани ще имат възможност и за специално фотографско обучение, така че дори фотографията да не е силната ти страна, не се притеснявай – помислено е за всичко. 

Какви са изиксванията? Не е нужно нищо повече от това да имаш навършени 21 години, валиден международен паспорт, ентусиазъм и готовност да покориш света!

Срокът за кандидатстване е 1-ви ноември и можеш да го направиш на сайта на Yacht Week.

Успех! 😉

Виж още: Пътуване със самолет – всичко, което трябва да знаеш