0

eSky с отличие от авиокомпания LOT

Горди сме да споделим, че eSky България получи поредно отличие за работата си, този път от полската авиокомпания LOT, която през 2020 година празнува своята 90-та годишнина.

Наградата е за „Excellent & Exemplary Cooperation in 2019“ и за нас наистина е чест, че авиокомпанията я връчи именно на нас.

Полската национална авиокомпания е един от най-старите превозвачи в света и основен полски оператор, активен в областта на въздухоплаването от 1929 г. Първият международен полет е по маршрут Варшава–Букурещ на 1 април 1930 г. LOT продава самолетни билети за 120 дестинации в Европа, Средния Изток, Северна Америка и Азия, а също и вътрешни полети между Варшава и регионални полски летища. Полският превозвач е член на един от трите най-големи съюза на авиокомпании в света – Star Alliance.  LOT също е спечелила многобройни награди, включително „Най-добра авиокомпания в Източна Европа“ през 2008, 2009, 2010, 2012, 2014, 2017, 2018, 2019 г.  според списанието American Global Traveler и е определяна като една от най-сигурните авиокомпании в света.

„Благодарим за признанието на авиокомпания LOT, както и на целият екип, който стои зад eSky. Награди като тази ни показват, че вървим в правилната посока и ни дават стимул да се усъвършенстваме и да вървим само напред и нагоре.“, коментира Доньо Марков, управляващ директор на eSky България.

Виж още: eSky с благотворителна инициатива за Клисурския манастир