0

eSky отпразнува 15-тия си рожден ден с градинско парти и много изненади

Онлайн туристическа агенция eSky отпразнува своя 15-ти рожден ден с много музика, усмивки, подаръци, изненади, коктейли и награди. 🙂

Дааа, вече сме на 15!!!

На градинското парти присъстваха повечето служители на eSky България, заедно с техните половинки и приятели. Бяхме се погрижили никой да не скучае, затова имаше подготвени много игри и забавления за всеки, поставени в 15 къта – всеки, свързан с различна държава.

Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image

За напитките имаше обособени 2 бара, а хапването и разядките бяха съобразени с всеки вкус и предпочитания, разположени в барбекю зоната.

Всеки можеше да направи уникални снимки на специалната фото будка на eSky, като подбере сред многото възможни фонове от всяко кътче по света. 

Разбира се, нямаше как да не раздадем и много награди за служителите, които бяха изтеглени на лотариен принцип, но трябваше да отговорят на въпрос от специалния ни e-book с интересни факти за 15 дестинации по случай рождения ден . Наградите също бяха 15 – ваучери за пътувания в страната и чужбина.

За музиката и готиното настроение се грижеше DJ Ради, а гвоздеят в програмата беше известна, модерна група, която вдигна градуса, въпреки дъжда, на който никой не обърна внимание. С няколко специално подбрани песни ни изненада и Жоро от „Остава“.

Slide image
Slide image
Slide image
Slide image

Пожелаваме си още много по 15 със същия страхотен екип от професионалисти, който за пореден път показа, че може да се забавлява също толкова добре, колкото и да работи.

Пътувай с eSky

Виж още: eSky с 2 нови награди от APG Network