0

3 дестинации за под 40 евро двупосочно

Ако все още не си планирал пътуване за близките месеци или пък лятната ваканция не ти е била достатъчна, все още има време да резервираш самолетни билети на изгодни цени. Кои са трите дестинации, до които можеш да купиш двупосочни самолетни билети под 40 евро? Ето ги:

Атина, Гърция

Гърция е предпочитана дестинация от българите и ако Халкидики е достъпен и удобен с автомобил, то до Атина е много по-бързо и изгодно да се пътува със самолет. А когато цената на билетите е 30 евро в двете посоки, тогава няма никакво място за съмнение. Освен много забележителности, Атина може да предложи и прекрасни места за релакс и почивка. Хотелското настаняване през активния летен сезон започва от 20 евро на нощувка за двама. 

Пътувай до Атина

Каламата, Пелопонес

Пелопонес е прекрасна идея за лятна ваканция, а Каламата е вторият по население град на полуострова. Самолетните билети са на цени от 28 евро двупосочно. Каламата е подходяща за почивка, но ако това ви омръзне, имате много опции да се разходите и разгледате други градове в околността. Цените на хотел за двама започват от 30 евро.

Полети до Каламата

Киев, Украйна

Директните полети от София до украинската столица, които стартираха, направиха цените на билетите доста по-атрактивни, като в момента те започват от 40 евро двупосочно. Ако предпочиташ културна програма пред морска почивка, можеш да избереш един от най-древните градове в Европа. Той изобилства от забележителности – църкви, катакомби, музейни експозиции, големия манастир Киево-Печорска лавра, за които си предвиди поне няколко дни престой. Хотелското настаняване започва от около 30 евро за нощувка.

Киев те очаква

Дали ще избереш да си починеш на море или да разгледаш забележителни и исторически места, не забравяй да резервираш самолетните си билети и хотелското настаняване навреме, за да се възползваш от изгодни цени и по-голям избор.

Виж още: Ryanair пуска нов полет от София