0

Хороскоп за пътешественици
(Част 2)

Нека актуализираме и списъка с нови дестинации за посещение през 2018 г. и на останалите 6 зодии.

Везни

(23 септември до 22 октомври)

Представителите на зодия Везни трябва да балансират между собствените си нужди и тези на другите, когато пътуват през 2018 година. Опитайте се да оформите ясна представа къде искате да отидете и какво искате да преживеете и го съчетайте с очакванията на останалите в групата, така че всеки да се наслаждава на пътуването. И запомнете – понякога компромисът може да е печелившo решение.

Дестинация: Банкок, Тайланд

Везните умеят да намират красота на всяко място, независимо дали става въпрос за изкуство, хора или храна. Ето защо Тайланд е подходящ за този зодиакален знак през 2018. От оживените улици на Банкок до красивите плажове в Пукет, Везните ще се чувстват чудесно в Тайланд и ще се заредят с много позитивни емоции.

Към тайните на Тайланд

Скорпион

(23 октомври до 21 ноември)

С Юпитер в знака си тази година, Скорпионите отчаяно ще търсят начини да разширят хоризонтите си. Обмислете пътуване, което да ви вдъхнови да преосмислите живота си, влизайки в 2018 година освежени и заредени с нови сили.

Дестинация: Буенос Айрес, Аржентина

Скорпионите обичат да има страст и жар във всичко, което правят. И няма по-добро място, за да се отдадат на тези неща, от Буенос Айрес – сърцето и душата на Аржентина. Този град е буквално културна и музикална латиноамериканска любовна афера за сетивата. Определено имате нужда от това, Скорпиони, насладете се на приключението!

Оферти за Буенос Айрес

 

Стрелец

(22 ноември до 21 декември)

След две дълги години в Стрелец, Сатурн най-после напуска знака. Това се превръща в празнично настроение и необходимост от забавно пътуване, за да бъде отпразнувано подобаващо от представителите на знака. Стрелците предпочитат пътувания, които разпалват любопитството им чрез разширяване на културните им хоризонти.

Дестинация: Рейкявик, Исландия

Приключенски настроен, директен и спонтанен, Стрелецът винаги се нуждае от пътешествия, а Исландия е идеалното място да види и да направи всичко, от което се нуждае. Преминавайки през лава, ледници, местната култура, нрави и обичаи, с това пътешествие Стрелецът ще получи всичко, което иска и ще помни това пътуване дълго.

Потопи се в красотата на Рейкявик

Виж още: Хороскопът за  Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева 

Козирог

(22 декември до 19 януари)

„Отговорност“ и „авторитет“ са ключовите думи за Козирозите тази година. Може да се чувствате по-ангажирани от обичайното, така че не забравяйте да намалите натоварването и да балансирате между работата и личния живот с почивка от време на време. Отпуснете се и оставете някой друг да организира пътуването ви, за да отнеме тежестта от вас.

Дестинация: връх Еверест, Непал

Козирозите обичат предизвикателствата и най-вече това да се справят с тях. Именно затова Непал и връх Еверест са най-подходящото място за този знак през 2018 година. Няма да е лесно, но Козирозите са знак, който ще бъде достатъчно посветен, за да се подготви правилно и да прекоси това чудо на природата по възможно най-добрия и безопасен начин.

Разгледай Непал

Водолей

(20 януари до 18 февруари)

Водолеят трябва да се откаже от всички негативни мисли и навици, които му пречат да види красивото около себе си.  Опитайте да пътувате с по-голяма група от хора, с които имате общи възгледи и интереси, и това ще ви накара да се почувствате отпочинали и в по-добра форма.

Дестинация: Хюстън, Тексас

Водолеите са малко странни, индивидуалисти и имат свое собствено, ексцентрично виждане за живота. Най-добрият вариант за пътуване през 2018 г. за вас, Водолеи, е Хюстън. Този голям метрополис ще ви потопи в динамичния живот на Тексас и ще ви накара да забравите за проблемите си и да се отпуснете.

Разходи се из Хюстън

Риби

(19 февруари до 20 март)

През следващата година е време Рибите да станат малко по-организирани и структурирани в своите големи идеи и въображение. Сега, когато Нептун ще бъде във вашия знак в следващите няколко години, е крайно време да научите как да се справяте с причудливата си природа, а какво по-добро себеопознаване от едно пътешествие!

Дестинация: Мауи, Хавай

Рибите са емоционалните мечтатели на зодиака, винаги се стремят да внесат малко магия и интрига в живота си. Ето защо няма по-магическо и невероятно място за вас от Мауи. Гмурнете се в това приключеско пътешествие и се наслаждавайте на всяка секунда. Все пак човек не ходи всяка година в Хавай!

Гмурни се в Хавай