0

Хороскоп за пътешественици
(Част 1)

С настъпването на новата година започваме да мечтаем за нови и вълнуващи места, които искаме да посетим през 2018 година. Докато има милион и една причина, поради които всички ние трябва да пътуваме повече, според едно скорошно проучване, наречено „Силата на пътуването“, експерти по пътуванията твърдят, че честите пътешествия подобряват както кариерното развитие на човек, така и цялостното щастие. Изследването, в което са се включили 3000 души на възраст между 18 и 35 години по света, също установява, че 75% от хората са казали, че имат по-положително възприятие за себе си и за местоработата си и че пътуването не само ги е ободрило, но също така е увеличило готовността им да поемат нови предизвикателства и рискове, да бъдат по-решителни и да се борят със създалите се по пътя им трудности.

За нас перфектната подготовка в началото на годината е да актуализираме списъка си за пътувания с нови дестинации за посещение през 2018 г.

 

 Овен

(21 март до 19 април)

Уран най-накрая напуска знака на Овен след дълъг „престой“ и тази година е перфектната възможност за представителите от зодия Овен да се забавляват отново. Ще се почувствате като съвсем нов човек през 2018 г., така че какъв по-добър начин от това да го отпразнувате с пътуване?

Дестинация: Атина, Гърция

Овенът е от интензивните мислители и лидери на зодиака, поради което Атина, Гърция е идеалното място за пътуване през 2018 година. Атина, родното място на модерната демокрация, е дом на красиви архитектурни обекти като Партенона и Акропола, които ще се понравят на представителите на тази зодия. Да не говорим за страхотната храна като сувлаки, гръцка салата и не на последно място – прочутото узо.

Оферти до Атина

Телец

(20 април до 20 май)

Скъпи Телци, 2018 е годината, в която ще излезете от комфортната си зона. Уран, планетата на внезапната промяна, нахлува в знака ви тази пролет. Няма по-подходящо време от новата 2018 година, за да опитате нещо ново, да направите нещо, което никога не сте правили и да посетите място, на което не сте били. Вкусна храна, отлично вино и спиращи дъха гледки ще бъдат нещата, с които най-добре можете да запълните свободното си време.

Дестинация: Глазгоу, Шотландия

Телците обичат да посещават уютни места, наслаждавайки се на добра храна и чаша хубава напитка. Ето защо пътуването до красивата Шотландия, където може да седнете до огъня с чаша шотландско уиски и да останете да преспите в очарователни селска къща, е абсолютно задължително и ще ви накара да се почувствате на мястото си .

  Изгодни оферти до Глазгоу

 

Близнаци

(21 май до 20 юни)

За представителите на зодията, 2018 година е най-доброто време за раздвижване. Помислете за пътуване, което ви позволява да се забавлявате и да се „смесите“ с местните жители. Купете си речник и резервирайте следващото си пътуване. Звездите ви приканват и към приключения на далечни дестинации, където дори не говорите езика.

Дестинация: Берлин, Германия

Близнаците са мислителите на зодиака. Те обичат да споделят идеи и да говорят, говорят… Жизнени и енергични, поради което пътуването до Берлин, за да се отдадат на културата, историята и малките улички с улично изкуство, е идеалното за тях през 2018 година. След като разгледате всички основни забележителности като Бранденбургската врата и Чекпоинт Чарли, не пропускайте шанса да опознаете Острова на музеите, който ще ви потопи в историята на Германия.

Посети Берлин

Рак

(21 юни – 22 юли)

През 2018 г. Раците ще преосмислят определението за дома. Този зодиакален знак е склонен да се наслаждава на места, които чувства познати и на които се чувства като у дома си, дори когато е на път. Където и да отидат за тях е важно да има приятни места за хранене, положителни емоции и уют, който им напомня за дома.

Дестинация: Рим, Италия

Пътуването до Рим, един от най-романтичните и вдъхновяващи градове в света, е идеалното място за представителите на зодия Рак през 2018 г. Има толкова много велики неща, които трябва да видите и преживеете във вечния град, а също е и чудесно място за похапване на вкусна храна, така че Ракът ще се чувства като у дома си.

Разгледай Вечния град

 

Лъв

(23 юли – 22 август)

Когато избират ваканционно място за тази година, Лъвовете трябва да се ориентират към дестинация, която показва тяхната оригиналност, игривост и величие. Големите и масови събития като фестивали и концерти ще задоволят любовта на лъвовете към по-мащабни прояви и събирането на много хора на едно място.

Дестинация: Мадрид, Испания

Храбри и могъщи, Лъвовете се нуждаят от място, което е също толкова енергично и изпълнено с живот, колкото са те. Ето защо няма по-добро място от Испания. Независимо дали става дума за пътешествие до оживения столичен град Мадрид в Испания или пътуване на юг, за да се насладите на фламенко и тапас в Севиля. Няма по-добро място от Испания, за да се почувствате величествено и могъщо, тоест във свои води.

Изгодни оферти до Испания

Дева

(23 август до 22 септември)

Представителите на зодия Дева обичат да съставят списък със задачи, който е добре обмислен, така че дестинациите, които могат да предложат много забележителности за раглеждане са точно за тях – тещеизготвят точен маршрут и ще го следват. Девите обичат детайлите, така че всяко място, което предлага занаятчийство, изкуство и музеи, е точно за тях.

Дестинация: Мумбай, Индия

Девите са перфекционистите на зодиака и това прави пътуване до Мумбай, Индия идеалното място за тях – прекрасно място за релакс и медитация, с която да се усъвършестват. Можете да се отправите и на юг към Гоа и да си починете в някой от красивите морски курорти. Каквото и да правите, Деви, отпуснете се и си починете добре.

Опознай Мумбай