0

Търговски център с размерите на малък град

Започна строежът на най-големият търговски център в САЩ, а след като бъде завършен, той ще бъде два пъти по-голям от този в Пенсилвания, която понастоящем е най-голямият в страната.

Молът ще носи името „American Dream“, ще се намира в Маями, Флорида и ще се простира на около 138 дeкара – за сравнение, Ватикана се простира на 110 декара.

Източник: Triple Five Group

Плановете за грандиозния търговски център включват воден и тематичен парк, ледена пързалки и … магазини. Много магазини!

Идеята е половината от пространството да бъде използванo за развлечения, но за да се стигне до множеството забавления, посетителите ще трябва да преминат през над хиляда търговски обекта. Искаш да видиш подводното езеро? Не можеш да стигнеш до там, без да преминеш през около 1200-те магазина. 

Оферти до САЩ

Проучване показва, че пазаруването онлайн набира все по-голяма сила. През 2017 г. електронната търговия възлиза на 10,2% от продажбите на дребно в световен мащаб, като се се очаква цифрата да нарасне до 17,5% до 2021 г.

 Източник: Triple Five Group

Именно затова, новият търговски център се стреми да отговори на изискванията на модерния клиент, като създаде център за развлечения и търговия в едно, който е с размерите на 100 футболни игрища. Очакванията са това да увеличи продажбите и хората да избират да прекарат времето си там – пазарувайки и развличайки се едновременно.

Многобройните атракции в мола целят да привлекат клиенти от цялата страна, а не само от областта, като се очаква „American dream“ да посрещa около 30 милиона души годишно.

Виж още: Първият въртящ се небостъргач в света ще бъде в Дубай