0

С кой зодиакален знак да споделиш пътуването си
(Част 1)

Всеки има различни стилове на пътуване. Докато някои предпочитат да се потопят в местната култура, други избират ваканция, на която само да си почиват и да се глезят. Някой, с когото обичаш да прекарваш времето в ежедневието си обаче, може да се окаже напълно неподходящ, когато става дума за пътуване.

Затова, виж какво казват зодиакалните знаци – с коя зодия е най-подходящо да пътуваш. Е, не се доверявай напълно, но…имай едно наум.

Овен

Като първи знак на зодиака, Овенът е независим и обича да покорява нови места и хоризонти. Това е типът пътешественик, който може да опакова багажа си за няколко минути и без предварителна подготовка да поеме в неясна посока към нови приключения и авантюри.

Представителите на зодия Везни са перфектни спътници за пътуване на Овните. Ако смелият подход на Овена не успее да впечатли местните жители на даден град, то приятелски настроените Везни ще бъдат там, за да запазят мира и добрият тон.

Телец

Символизирайки бика, Телецът може да бъде упорит в своите идеи, движи се със собствено темпо и не си пада много по това да се съобразява с околните. Като земен знак той си пада по експериментите и вълнуващите изживявания – от това да опита нова и екзотична кухня до това да се препича на самотен остров, необезпокояван от никого.

Ракът обича да „взима“ удобствата на дома си със себе си, където и да отиде, което го прави идеален приятел за пътуване на Телеца. Нито един от тях не се нуждае от много убеждаване, за да си вземете почивен ден и да тръгне нанякъде.

Открий Неоткритото

Близнаци

Близнаците са склонни да се отегчават лесно, а и както знаем, те често менят настроенията и желанията си. Обичат да пътуват на места, на които има много възможности за забавление, разходки, обиколки, така че, когато едно нещо им омръзне, да могат спокойно да се насочат към друго.

Стрелецът е любознателен и си пада по приключенията, така че няма да има нищо против, когато спътникът му, зодия Близнаци, смени плановете си в последния момент, стига да включват някакво ново преживяване. Тези два знака си пасват идеално при пътувания, защото имат сходно виждане за добро прекарване.

Рак

Ракът обича семейния уют, тихите, малки компании, задушевните разговори, като цяло е домошар. Той обича да пътува до близки дестинации, с хора, които познава добре. За него е много важно страната, в която отива да е с топли, сърдечни и гостоприемни местни хора, за да се чувства като у дома си.

Девата е много подходяща компания за представителите на зодия Рак, защото е търпелива и чувствителният Рак ще се чувства спокоен в компанията на тази зодия. Девите са много тактични и биха направили всичко, за да мине пътуването леко, безпроблемно и без излишно напрежение.

Лъв

Както винаги, така и на път, Лъвът има нужда да е център на внимание, да бъде на възможно най-оживените места, където има възможно най-много хора, които да го гледат и да му се възхищават.

Овенът е един от малкото знаци, който може да следва темпото на Лъва и е склонен постоянно да сменя маршрута, само и само да угоди на любопитството на Лъва, който иска да е навсякъде, да види и пипне всичко. А и нещо много важно – Овенът не се блазни от светлината на прожекторите, които са задължителна част от живота на зодия Лъв.

Запази хотел

Дева

Може и да бъде трудно да убедим Девата да си вземе почивка. Представителите на този знак са работохолици, които рядко успяват да се отпуснат и да си починат пълноценно. Те планират и обмислят много време своите пътувания и до последно се колебаят дали да заминат или не. 

За своето пътуване, Девата би се чувствала прекрасно с някой от зодия Близнаци. Това е така, защото както показва и името им, в Близнаците живеят няколко личности, а всяка от тях иска нещо различно. Точно по тази причина Близнакът ще е доволен и ако отиде на море, и ако отиде на планина.

Следва продължение….