0

Новите дестинации, до които ще можем да летим изгодно

Обикновено с нетърпение очакваме авиокомпаниите да ни изненадат с нови полети, до които можем да летим на добри цени. Eто и кои са новите дестинации от лятното разписание на авиокомпаниите, кога стартират полетите, в кои дни от седмицата и колко ще ни струват.

Дестинацията, която стартира от днес, 3-ти април, е Киев. Полетите ще се изпълняват 2 пъти седмично – в сряда и неделя, а цените започват от 20 евро за еднопосочен билет.

В същите дни, но от 8 май, втора нискотарифна авиокомпания започва да изпълнява полети до Тел Авив, като тази конкуренция се отразява добре на цените, които започват от 15 евро в посока.

Запази хотел 

Юни месец ни очакват 2 нови дестинации – Каламата (Пелопонес) и Хания (Крит). Полетите до Каламата старитат на 2 юни, веднъж седмично, а цените започват от 23 евро. До Хания можем да летим директно от 1 юни, в дните вторник и събота, на цени от 23 евро в посока.

Макар и чак към края на годината, през месец октомври, ни очаква новият маршрут София-Марсилия в дните сряда и неделя. Билетите вече са в продажба, а цените започват от 30 евро в посока. В края на октомври стартират и полети до столицата на Австрия Виена –  на изгодни цени, започващи от 20 евро.

Нови маршрути ще се оперират и от Варна през юли, част от лятното разписание. Те ще свързват морската ни столица с 3 града в Германия –  Берлин, Хамбург и Кьолн, а също и Париж, Ливърпул и Копенхаген.

Открий неоткритото 

И ако все още се колебаеш коя точно дестинация да избереш, но искаш да пътуваш на изгодни цени, можеш да следиш за оферти, да се абонираш се за ценови известия и да планираш пътуванията си по-отрано.

Виж още: Великденски и майски празници – разходи се из България