0

Нова година в чужбина – къде в Европа е най-изгодно

Коледно-новогодишните празници наближават, а до посрещането на новата 2020 година остават едва няколко седмици. Ако и ти си от тези, които все още не са решили къде точно да прекарат празника, ето няколко интересни дестинации в Европа.

Ако искаш да посрещнете Нова година по италиански, самолетните билети до Милано и обратно ще ти струват малко над 60 евро, а до Рим – 140 евро. Хотелското настаняване започва от 27 евро на нощувка в стая за двама.

Ако предпочиташ да се разходи до слънчева Барселона, можеш да резервираш двупосочни самолетни билети на цени от 140 евро. Нощувка за двама в хотел 4**** започва от 44 евро.

Търсиш хотел?

Брюксел и Виена също са прекрасна идея за Новогодишно парти, а билетите в момента са на цени от около 80 евро. Настаняването в Брюксел започва от 42 евро за двойна стая, а хотел от категория 4 звезди във Виена започва от 60 евро. 

До романтичен Париж можеш да летиш двупосочно на цени от 88 евро. 

Ако имаш роднини в Лондон, които искаш да посетиш и да посрещнете новата година заедно, то това ще ти струва около 100 евро за отиване и връщане със самолет.

Двупосочните билети до Киев са на цени от 90 евро двупосочно, а хотелското настаняване е изключително изгодно, започващо от 8 евро за двойна икономична стая и от 23 евро за стая в 4-звезден хотел в центъра на града.

Застраховай се

Почитателите на дестинация Германия, могат да прекарат празника в Мюнхен или Кьолн, самолетните билети двупосочно са на цени от 130 евро, а хотелското настаняване започва от 40 евро за двама. Ако избереш някоя от тези дестинации, не пропускай коледните базари, запазена марка на Германия. 

Виж още: Двупосочно до Мадрид + 3 нощувки в хотел 5***** само за 210 евро