0

Къде да пътуваш през 2020 според зодиакалния си знак

Нова година – нов късмет. А в нашия случай – Нова година, нови пътувания! Нали така?

А ако случайно имаш съмнения кои точно дестинации да посетиш или пък ти трябва лека подсказка, ето какво казват звездите, според астролога Каролин Фолкнер, публикувани от standard.co.uk.

 

Овен 

(21 март – 19 април)

Представителите на зодия Овен трябва да забавят малко темпото през 2020 година и да пътуват до места, които да ги заредят с нова, духовна енергия. Препоръчителните дестинации са, Великденски остров (Чили), Древните пирамиди в Босна и Херцеговина, връх Кайлас (Китай) и Стоунхендж (Великобритания). 

Телец

(20 април – 20 май)

Уран – планетата, която се асоциира със случайност и спонтанност, сега е в знака на Телец, което макар и за някои представители на зодията да създаде лек дискомфорт, като цяло ще им даде възможност да опознаят една друга част от себе си. На Телците ще им се отрази прекрасно да отидат до Куба, Еквадор, залива Барафандъл (Уелс), Природен резерват Котсуолдс във Великобритания или да пътуват до Северна Ирландия.

 Близнаци

(21 май – 20 юни)

През новата 2020 година Близнаците ще търсят душевен мир и вдъхновение, а пътуването трябва да ги стимулира както психически, така и физически. Техните дестинации според звездите са Сейнт Мориц (Швейцария), Южна Африка, Аляска, Брайтън и Дъблин.

Пътувай

Рак

(21 юни – 22 юли)

След предизвикателствата, които предната година е поднесла на представителите на зодия Рак, 2020 година открива много възможности за тях. Всяка дестинация, която лекува сърцето и вдъхновява душата, трябва да бъде в списъка с пътувания на Раците. Сред предложенията са Грузия, долината Урубамба (Перу), Барбадос, както и английските градове Фруум и Йорк.

Лъв

(23 юли – 22 август)

През 2020 година представителите на зодия Лъв трябва да си обърнат малко повече внимание, да опитат да игнорират належащите задачи и проблеми и да се съсредоточат повече върху себе си. Париж, Ню Йорк, Копенхаген, Лондон и остров Скай (Шотландия) са подходящи места, на които Лъвовете ще се чувстват добре.

Дева

(23 август – 22 септември)

Девите са много любознателни и копнеят за нови знания, затова за тях е подходящо всяко едно място, на което могат да се потопят в история, култура, изкуство, артефакти, интересни сведения и любопитни факти. Такива места са Лос Анджелис, Тулум, остров Ронг, Хайленд, а сред европейските Краков и Лондон.

Хотели

Везни

(23 септември – 22 октомври)

Въпреки че представителите на зодия Везни често обичат да пътуват и да се впускат в нови приключения сами, през 2020 за тях ще е по-добре са пътуват с близък, познат или приятел, а защо не и с цяла компания. Дестинациите, отредени за тях са прекрасни – Малдивите, Рио де Жанейро, Австралия.

Скорпион

(23 октомври – 21 ноември)

През 2020 година Скорпионите ще претърпят някои промени, свързани както с личния им живот, така и с професионалния им път и кариера, а най-доброто нещо, което може да ги разсее и освежи са пътуванията. Дестинациите, към които могат да се отправят са Египет, Истанбул и Шотландия.

Стрелец

(22 ноември – 21 декември)

Представителите на зодия Стрелец е препоръчително да използват всякакви възможности за личен растеж и прогрес, появили се през 2019 г. Стрелеците трябва да избират места, които да ги вдъхновят изареждат с нови сили , а какво по-подходящо от Хаваите, Бали, Тоскана.

Застраховай се!

Козирог

(22 декември – 19 януари)

2020 година е моментът, в който Козирозите ще се поуспокоят малко и ще се отдадат на повече веселие, забавления и релакс – нещо, което отдавна не им се е случвало, което им се полага и от което имат нужда. За да се насладят на пълноценна почивка, техните дестинации са Токио, Индия, слънчевите Бахамски острови и Ирландия.

Водолей

(20 януари – 18 февруари)

Водолеят е натрупал доста умора и по-скоро се нуждае от пътувания, които напълно да го откъснат от ежедневието и да го разнообразят. Подходящо за представителите на тази зодия е да отидат на някой музикален фестивал в Белгия или Великобритания, а за тези, които не си падат по подобни културни мероприятия, би било интересно да посетят Лапландия, например.

Риби

(19 февруари – 20 март)

Представителите на зодия Риби обичат природата и само, когато са сред природата успяват да си починат пълноценно и да се заредят с положителна енегрия. По тази причина за тях най-подходящо би било да изберат между Мадагаскар, Ниагарския водопад, а защо не и някой красив водопад в Европа.

Виж още: Кои са най-търсените дестинации за 2019 година в Google