0

До Израел и обратно на цени от 33 евро

За тази цена можеш да стигнеш от София до морето с автобус, например. Или пък да вечеряш с приятел в някоя пицария. Също, да пийнеш в някой бар няколко коктейла. А сега си помисли да отидеш до Израел за същата цена…Не е ли страхотно?

Полетите са директни, до израелския град Ейлат и ще се изпълняват 2 пъти седмично до края на месец март, когато ще бъдат спряни.

Лети с Wizz

Ейлат е курорт, разположен на Червено море, в залива Акаба. Местните го предпочитат, защото е изключително спокойно място, в сравнение с популярните туристическите дестинации в Израел, а туристите се отбиват там по две причини. Едната, разбира се, е почивката и топлото време, а другата е близостта на курорта до Йордания. Отсядайки в Ейлат задължително трябва да отделиш един ден, за да отидеш до Петра и още един, за да се разходиш из пустината Вади Рум, а защо не и да пренощуваш в бедуински лагер. 

Хотели с до 30% отстъпка

За любителите на по-екстремните преживявания пустинята предлага полет с парапланер или поглед от високо, политайки с балон.

Районът на Ейлат е популярен и с многобройните си атракции – яздене на камила, джип сафари или екскурзии до древни останки сред пустошта на пустинята Негев и планинските склонове на природен резерват Ейлат.

Виж още: Кипър – само 33 евро за двупосочни полети