0

Двупосочно до Марсилия + 3 нощувки в хотел 3*** само за 75 евро

Днес решихме да те отведем във Франция.

Градът е Марсилия, а офертата – супер изгодна.

Предлагаме ти двупосочен полет София-Марсилия + 3 нощувки в 3-звездния хотел Kyriad Marseille Palais Des Congres – Vélodrome на цена от 75 евро на човек!

Виж офертата

Датите са: 19-22 януари.

Ако искаш да се възползваш от тази цена – побързай, местата се изчерпват много бързо.

Какво можеш да правиш, докато си в Марсилия

Разходи се из Стария град

Разположен край статоро пристанище, Старият град ще те впечатли с огромния брой яхти, „паркирани“ там. Няма как да посетиш Марсилия и да не се отдадеш на порядъчна фотосесия с уникалните лодки. След това, разбира се, се разходи и из малките, тесни улички, които са изключително уютни и приятни.

Посети Абатство „Свети Виктор“

Това красиво абатство е най-старата църква в Марсилия, построена през V век и разрушавана на няколко пъти, преди да бъде укрепена от папа Урбан V през XIV в. Задължително посети криптата, където вярващи се събират всяка година на Сретение Господне. В абатството често се провеждат концерти, на които се изпълнява църковна музика заради добрата акустика.

Още ТОП оферти

Отдай се на музеи

Дори да си от тези, които не си падат по обикалянето по музеи, тук със сигурност ще намериш някой, който да привлече интереса ти. Освен исторически музей, градът може да се похвали още и с Музей на модата, Музей на мотоциклетите и Музей на африканското, океанското и американско-индианското изкуство.

Базиликата Notre-Dame de la Garde

Базиликата Notre-Dame de la Garde или „Света Богородица Пазителка“ е символът на Марсилия. Вътре е украсена с много арки, стенописи и ярки цветове, а на върха на камбанарията се намира позлатена статуя на Света Богородица, която може да се види от всяка една точка на града. 

Виж още: 10 причини да се влюбиш в Париж