0

Безплатни самолетни билети за Свети Валентин

Това със сигурност е една от най-креативните промоции, която сме виждали напоследък, въпреки че ние не попадаме в списъка, сме сигурни, че има доста хора с това име, които ще бъдат много щастливи.

Исландската авиокомпания WOW air ще предлага безплатен билет за двойки, пътуващи през февруари, при условие, че поне един от пътниците се казва Валентин/а.

Разбира се, има условия, на които трябва да се отговори, за да може човек да се възползва от кампанията, която е само за еднопосочен билет до Исландия. Пътникът следва да купи и плати своя билет, а след това да подаде молба с всички документи, които авиокомпанията изисква и след одобрение, сумата ще бъде възстановена.

ТОП предложения

Ето и какви са условията на авиокомпанията:

  • В резервацията трябва да има най-малко двама пътуващи;
  • Един от пътниците в резервацията трябва да се казва Валентин/а, като бащините имена не се зачитат;
  • Закупеният билет трябва да бъде двупосочен;
  • Резервацията трябва да бъде направена и заплатена до 14 февруари 2019г.
  • Травел периода и на двата полета трябва да е между 10 февруари и 19 февруари 2019г.
  • Градовете на излитане са строго определи от авиокомпанията и не важат за всяка точка от света, за съжаление, България не е в списъка.

Пътниците трябва да изпратят потвърждението на резервацията заедно със снимка на паспорта на пътника с име Валентин/а. Разбира се, авиокомпанията си запазва правото да не възстанови сумата, ако някое от условията не е изпълнено.

Виж още: Изгодни пътувания за Свети Валентин в страната и чужбина